Tahografe, Limitatoare de viteza, Incalzitoare de cabina ...
Romanian English French German Hungarian Italian
  • Despre Noi

    Cu noi esti pregatit de drum!

    TAHOG BAL SRL va ofera solutii in domeniul tahografelor, limitatoarelor de viteza, statiilor de emisie-receptie si incalzitoarelor de cabina.


  • Inchirieri auto

    Inchirieri auto

    La noi gasiti de inchiriat doar autoturisme noi, achizitionate de la dealeri producatorilor de masini prezenti pe piata interna, cu multiple dotari airbag, ABS, servodirectie, AC/clima, radio/CD, geamuri/oglinzi electrice.

Despre noi

Bine ati venit pe pagina noastra!

 
  
 
vedertoot1
 
 

TAHOG BAL S.R.L.este o societate cu capital privat , infiintata in anul 2003 oferind servicii de montare si verificare tahografe ,limitatoare de viteza,statii de emisie receptie si incalzitoare de cabina(SIROCOL) Rent A Car,inchirieri auto zalau in Zalau.

Compania noastra s-a remarcat prin seriozitate incercand sa satisfacem toate nevoilecolaboratorilor nostri. Suntem situati langa DN1 la iesire din Zalau catre Satu-Mare unde camioanele de mare tonaj nu au restrictie de greutate.
TAHOG BAL SRLva ofera solutii in domeniul tahografelor, limitatoarelor de viteza, statiilor de emisie-receptie si incalzitoarelor de cabina.Tahografele sunt aparate de masura si control menite sa inregistreze km efectuati de autovehicule si activitatiile soferilor.Tahografele sunt de trei tipuri: analoage, modulare si digitale.Toate vehiculele aflate la prima inmatriculare dupa data de 01.01.2007 trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale. La achizitionarea unui vehicul nou dotat cu tahograf digital trebuie avut in vedere ca acesta trebuie sa contina urmatoarele: seriade sasiu (VIN); tara unde este inmatriculat si numarul  de inmatriculare….