Tahografe, Limitatoare de viteza, Incalzitoare de cabina ...
Romanian English French German Hungarian Italian

Despre Noi

Verificare si initializare tahografe inteligente in Zalau ;

Siemens VDO 1381 Ver. 4.0              Stoneridge SE5000 Ver.8.0

Firma Tahog Bal SRL este o societate cu capital privat , infiintata in anul 2003 oferind servicii de montare si verificare tahografe si limitatoare de viteza. Compania noastra s-a remarcat prin seriozitate incercand sa satisfacem toate nevoile colaboratorilor nostri. Suntem situati langa DN1 la iesire din Zalau catre Satu-Mare unde camioanele de mare tonaj nu au restrictie de greutate.

TAHOG BAL SRL va ofera solutii in domeniul tahografelor, limitatoarelor de viteza, statiilor de emisie-receptie si incalzitoarelor de cabina.

Tahografele sunt aparate de masura si control menite sa inregistreze km efectuati de autovehicule si activitatiile soferilor.Tahografele sunt de trei tipuri: analoage, modulare si digitale. Toate vehiculele aflate la prima inmatriculare dupa data de 01.01.2007 trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale. La achizitionarea unui vehicul nou dotat cu tahograf digital trebuie avut in vedere ca acesta trebuie sa contina urmatoarele: seria de sasiu (VIN); tara unde este inmatriculat si numarul de inmatriculare.

Tahografele trebuiesc verificate periodic la maximum 2 ani, verificarea se poate face numai de agentii economici autorizati si monitorizati de RAR.

Dovada de verificare pentru tahograf si limitatorul de viteza(daca este cazul) este valabila 2 ani, aceasta trebuie sa contina pe partea detasabila o holograma cu simbolul RAR, partea detasabila se lipeste pe stalpul masinii si peste ea se aplica o folie de protectie inscriptionata cu simbolul RAR.

Tahografele analoage si modulare fac inregistrarile pe diagrame. Diagramele sunt standard si pot fi cu scala de 100km/h; 125km/h; 140km/h 180km/h, acestea trebuie sa corespunda cu domeniul de masurare al tahografului cu care sunt folosite.

Tahografele digitale fac inregistrarile in memoria lor interna si pe cardurile soferilor, cu toate acestea tahografele digitale folosesc o hartie speciala pentru imprimat, pe aceasta se pot tiparii mai multe rapoarte din memoria tahograflui sau din memoria cardului, este obligatoriu sa existe cel putin o rola cu hartie in tahograf. Datele din tahografele digitale trebuiesc descarcate la cel mult 3 luni, iar datele din cardurile soferilor trebuiesc descarcate la cel mult 28 de zile calendaristice.

In cazul in care soferul a fost in concediu sau a condus o masina care nu necesita tahograf, acesta va trebui sa detina asupra sa un formular completat de societate prin care se atesta acest fapt. Formularul poate fi descarcat de pe site-ul ARR-ului, in sectiuna „Reglementari U.E.”re pentru tahografe si limitatoare de viteza.

Serviciile pe care le oferim:

Eliberare dovada de verificare pentru orice tip de tahograf, valabila 2 ani.
Verificare orice tip de tahograf si limitator de viteza.
Calibrare tahografe.
Montare si comercializare tahografe analogice si digitale.
Montare si comercializare limitatoare de viteza.
Descarcarea si interpretarea datelor din cartela soferului si din tahograful digital.
Instruire privind utilizarea tahografului digital.
Vanzari de diagrame si accesorii tahografe.

Vanzari de impulsoare pentru toate tipurile de tahografe.
Vanzari de role hartie pentru tahografe digitale.
Comercializarea si instruirea folosirii cititoarelor de date TachoSafe.
Montare reparare,calibrare si comercializare statii radio.
Montare si comercializare sisteme de masurare a combustibilului.
Comercializare si cervice incalzitoare de cabina (SIROCOL).
Comercializare si service racitoare de stationare.

 Incarcare si igienizare instalatii de climatizare si incarcare cu freon .